Dermalex® ekseema vauvat & lapset

Kortisoniton

Noin joka viides lapsi kärsii atooppisesta ihottumasta, mutta useimpien oireet katoavat iän myötä. Atooppiseen ihottumaan ei valitettavasti ole vielä parannuskeinoa, mutta oireita voidaan helpottaa ja estää niiden uudelleen puhkeamista.

Uusi Dermalex® Ekseema vauvat & lapset on kortisoniton voide, joka ei vain lievitä vauvan atooppisen ihottuman oireita, vaan estää myös oireiden uusiutumista.

Dermalex Eczema cream for babies & children - results

Dermalex® ekseema vauvat & lapset

8 viikkoa täyttäneiden
vauvojen ja lasten hoitoon
100 g ja 30 g
Voide

Dermalex Eczema cream for babies & children - results

Miten dermalex® ekseema vauvat & lapset eroaa perinteisistä hoitomuodoista?

Tavalliset voiteet

Tavalliset voiteet kosteuttavat vain ulointa ihokerrosta. Dermalex® Ekseema vauvat & lapset -voide korjaa ja vahvistaa ihon suojamekanismia. Näin se lievittää ihottuman oireita ja estää ihottuman uusiutumista.

Kortisoni

Vahvemmat ihottuman hoitoon tarkoitetut kortisonivoiteet on saatavilla vain reseptillä. Kortisoni pysäyttää tehokkaasti tulehduksen, mutta sitä ei suositella pitkäaikaiseen tai jatkuvaan käyttöön. Kortisoni hoitaa olemassa olevia tulehduksia. Kortisoni ei vahvista ihon suojamekanismia, joten se ei anna suojaa ihottuman uusiutumista vastaan.

Dermalex® Ekseema vauvat & lapset -voide on hyvä vaihtoehto kortisonihoidolle. Sitä käyttämällä vältetään haittavaikutuksia, joita saattaa esiintyä kortisonin pitkäaikaisessa ja runsaassa käytössä. Kortisoni vähentää tulehdusta, kun taas Dermalex® Ekseema vauvat & lapset -voide parantaa ihon omaa korjausmekanismia ja lievittää tulehdusta. Voide muodostaa suojan, joka estää atooppista ihottumaa pahentavia mikro-organismeja tunkeutumasta ihoon.

Vaikeissa tapauksissa Dermalex® Ekseema vauvat & lapset -voidetta voidaan käyttää yhdessä kortisonin kanssa tulehduksen pysäyttämiseksi. Dermalex® Ekseema vauvat & lapset -voidetta voidaan käyttää itsenäisenä hoitomuotona lievien ja keskivaikeiden ihottumaoireiden hoidossa.

Dermalex® ekseema vauvat & lapset -voiteen käyttö

  • Levitä voidetta 2-3 kertaa päivässä ongelma-alueelle sekä pesun jälkeen.
  • Hoitojakson ensimmäisten päivien aikana voide tulee levittää kostealle iholle.
  • Dermalex® Ekseema vauvat & lapset -voidetta voi käyttää itsenäisenä hoitomuotona lievien ja keskivaikeiden ihottumaoireiden hoidossa. Vaikeissa tapauksissa Dermalex® Ekseema vauvat & lapset -voidetta voi käyttää yhdessä kortisonin kanssa tulehduksen pysäyttämiseksi.
  • Voidetta voi levittää sekä kasvoille että suuremmille ihoalueille.
  • Vältä kosketusta silmiin. Jos voidetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti haalealla vedellä.
  • Älä levitä voidetta avohaavoihin tai ihohalkeamiin.
Dermalex cream for baby & child Eczema - results

Kliinisesti todistettu teho 1

Open label Multi Center Clinical Observation Study Into the overall efficacy of Atopifin® Cream for Babies, Toddlers and Young children with Atopic Dermatitis, Dr. J. Buzasi e.a, 2009.¹.

Dermalex® Ekseema vauvat & lapset

Dermalex® Ekseema vauvat & lapset on muiden Dermalex-tuotteiden tavoin ihotautilääkärien kehittämä ja testaama.
Tuotteen teho ja turvallisuus on osoitettu kliinisissä testeissä. Vauvojen ja pienten lasten ihottumaoireet paranivat keskimäärin 83 %:lla 1.

Kliiniset tulokset kuuden viikon Dermalex® Ekseema vauvat & lapset -voiteen käytön jälkeen1

HAE PAKKAUSSELOSTE

Hae pakkausseloste

 

Dermalex cream for baby & child Eczema - results