Dermalex® ekseema -voide

Kortisoniton

Atooppinen ihottuma on ihottuman yleisin muoto. Atooppinen ihottuma on perinnöllinen ja se alkaa usein lapsuusiässä. Atooppisen ihottuman puhkeamista saattavat edistää allergeenit ja stressi. Ihottumaa on useimmiten kasvoilla, vartalolla ja taipeissa. Uusi Dermalex® Ekseema -voide on kortisoniton voide, joka ei vain lievitä ihottumaa, vaan estää myös ihottuman uusiutumista.

Dermalex adult Eczema cream

Dermalex® ekseema

voide aikuisille ja
6 Vuotta täyttäneille
100 g ja 30 g
Voide

Dermalex adult Eczema cream

Miten dermalex® ekseema -voide eroaa perinteisistä hoitomuodoista?

Tavalliset voiteet

Tavalliset voiteet kosteuttavat vain ulointa ihokerrosta. Dermalex® Ekseema -voide korjaa ja vahvistaa ihon suojamekanismia ja ehkäisee tulehdusta. Näin Dermalex® Ekseema -voide lievittää ihottuman oireita ja estää sen uusiutumista.

Kortisoni

Vahvemmat ihottuman hoitoon tarkoitetut kortisonivoiteet on saatavilla vain reseptillä. Kortisoni pysäyttää tehokkaasti tulehduksen, mutta sitä ei suositella pitkäaikaiseen tai jatkuvaan käyttöön. Kortisoni hoitaa olemassa olevia tulehduksia. Kortisoni ei vahvista ihon suojamekanismia, joten se ei anna suojaa ihottuman uusiutumista vastaan.

Dermalex® Ekseema -voide on hyvä vaihtoehto kortisonihoidolle. Sitä käyttämällä vältetään haittavaikutuksia, joita saattaa esiintyä kortisonin pitkäaikaisessa ja runsaassa käytössä. Kortisoni vähentää tulehdusta, kun taas Dermalex® Ekseema -voide parantaa ihon omaa korjausmekanismia ja lievittää tulehdusta. Voide muodostaa suojan, joka estää atooppista ihottumaa pahentavia mikro-organismeja tunkeutumasta ihoon.

Vaikeissa tapauksissa Dermalex® Ekseema -voidetta voi käyttää yhdessä kortisonin kanssa tulehduksen pysäyttämiseksi. Dermalex® Ekseema -voidetta voi käyttää itsenäisenä hoitomuotona lievien ja keskivaikeiden ihottumaoireiden hoidossa.

Dermalex® ekseema voiteen käyttö

  • Levitä voidetta 2-3 kertaa päivässä ongelma-alueelle sekä pesun jälkeen.
  • Hoitojakson ensimmäisten päivien aikana voide tulee levittää kostealle iholle.
  • Dermalex® Ekseema -voidetta voi käyttää itsenäisenä hoitomuotona lievien ja keskivaikeiden ihottumaoireiden hoidossa. Vaikeissa tapauksissa Dermalex® Ekseema -voidetta voi käyttää yhdessä kortisonin kanssa tulehduksen pysäyttämiseksi.
  • Voidetta voi levittää sekä kasvoille että suuremmille ihoalueille.
  • Vältä kosketusta silmiin. Jos voidetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti haalealla vedellä.
  • Älä levitä voidetta avohaavoihin tai ihohalkeamiin.

Hae pakkausseloste

Review this product

[WPCR_INSERT]