Dermalex® käsi- & kosketusekseemavoide

Kortisoniton

Käsi-ihottuma voidaan jakaa ärsytys- ja allergiseen kosketusihottumaan. Ärsytyskosketusihottuma voi alkaa ihoa ärsyttävien aineiden (kuten saippuan, pesuaineen tai liuotinaineen) ahkerasta käytöstä. Se saattaa syntyä altistumisesta kylmälle tai kulumiselle. Ihottuman paraneminen voi kestää useita kuukausia ja ihon vastustuskyky säilyy alentuneena jonkin aikaa.
Allerginen kosketusihottuma syntyy altistumisesta aineelle, jolle on allerginen. (Tyypillisiä allergeeneja ovat esimerkiksi nikkeli, kromi, kumi, erilaiset säilöntäaineet tai hajusteet).

Dermalex Contact Eczema Treatment

Dermalex® käsi ja kosketusekseemavoide

Ei alle 6-vuotiaille
60 g ja 30 g
Voide

Dermalex Contact Eczema Treatment

Miten dermalex® käsi- & kosketusekseemavoide eroaa perinteisistä hoitomuodoista?

Tavalliset käsivoiteet
Tavalliset käsivoiteet kosteuttavat vain ulointa ihokerrosta. Dermalex® Käsi- ja kosketusekseemavoide korjaa ja vahvistaa ihon suojamekanismia ja ehkäisee tulehdusta. Näin Dermalex® Käsi- ja kosketusekseemavoide lievittää ihottuman oireita ja estää ihottuman uusiutumista.

Kortisoni
Vahvemmat ihottuman hoitoon tarkoitetut kortisonivoiteet on saatavilla vain reseptillä. Kortisoni pysäyttää tehokkaasti tulehduksen, mutta sitä ei suositella pitkäaikaiseen tai jatkuvaan käyttöön. Kortisoni hoitaa olemassa olevia tulehduksia. Kortisoni ei vahvista ihon suojamekanismia, joten se ei tarjoa suojaa ihottuman uusiutumista vastaan.
Dermalex® Käsi- ja kosketusekseemavoide on sen sijaan hyvä vaihtoehto kortisonihoidolle. Sitä käyttämällä voi välttää haittavaikutukset, joita saattaa esiintyä kortisonin pitkäaikaisessa ja runsaassa käytössä.
Kortisoni vähentää tulehdusta, kun taas Dermalex® Käsi- ja kosketusekseemavoide parantaa ihon omaa korjausmekanismia ja lievittää tulehdusta. Voide muodostaa suojan, joka estää atooppista ihottumaa pahentavia mikro-organismeja tunkeutumasta ihoon.

Vaikeissa tapauksissa Dermalex® Käsi- ja kosketusekseemavoidetta voi käyttää yhdessä kortisonin kanssa tulehduksen pysäyttämiseksi. Dermalex® Käsi- ja kosketusekseemavoidetta voi käyttää itsenäisenä hoitomuotona lievien ja keskivaikeiden ihottumaoireiden hoidossa.

Dermalex® käsi- ja kosketusekseemavoiteen käyttö

  • Levitä voidetta 2-3 kertaa päivässä ongelma-alueelle sekä pesun jälkeen.
  • Hoitojakson ensimmäisten päivien aikana voide tulee levittää kostealle iholle.
  • Dermalex® Käsi- ja kosketusekseemavoidetta voi käyttää itsenäisenä hoitomuotona lievien ja keskivaikeiden ihottumaoireiden hoidossa. Vaikeissa tapauksissa Dermalex® Käsi- ja kosketusekseemavoidetta voi käyttää yhdessä kortisonin kanssa tulehduksen pysäyttämiseksi.
  • Vältä kosketusta silmiin. Jos voidetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti haalealla vedellä.
  • Älä levitä voidetta avohaavoihin tai ihohalkeamiin.
Dermalex Contact Eczema Results

Kliinisesti todistettu teho1

Dermalex® Käsi- ja kosketusekseemavoide on muiden Dermalex-tuotteiden tavoin koostumukseltaan ainutlaatuinen ja se on ihotautilääkärien kliinisesti testaama.

Kliiniset tulokset kuuden viikon Dermalex® Käsi- ja kosketusekseemavoiteen käytön jälkeen1

Testattujen potilaiden käsi- tai kosketusekseemaoireet paranivat keskimäärin 71 prosentilla.

 

1 Kleszky M and Kiss Z. Promising multi-center clinical observation
of a new treatment for mild to moderate contact eczema, using a new Medical Device product – Exmafin – based on active and
passive Barrier repair mechanisms 2009.

Hae pakkausseloste

Hae pakkausseloste