Dermalex® psoriasis hiuspohjageeli

kortisoniton

Psoriasikseen ei ole parantavaa hoitoa, mutta oireita voidaan lievittää, sairaus voidaan pitää hallinnassa ja ongelma-alueiden ulkonäköä voidaan parantaa.
Uusi Dermalex® Psoriasis hiuspohjageeli on kortisoniton geeli, joka ei vain lievitä psoriasiksen oireita, vaan estää sitä myös oireiden uusiutumista.

Dermalex Psoriasis Cream UK

Dermalex® psoriasis hiuspohjageeli

6 vuotta täyttäneille
75ml
Geeli

Dermalex Psoriasis Cream UK

Miten dermalex® psoriasis hiuspohjageeli eroaa perinteisistä hoitomuodoista?

Muut psoriasiksen hoitovoiteet

Dermalex® Psoriasis hiuspohjageeli on uusi, kortisoniton tuote hiuspohjan psoriasiksen hoitoon. Sen teho perustuu erilaiseen mekanismiin. Dermalex® Psoriasis hiuspohjageeli voi sekä ennalta ehkäistä että lievittää psoriasiksen aiheuttamaa tulehdusta suojaamalla ihoa ja aktivoimalla ihon omaa korjausmekanismia.
Tuote ei sisällä kortisonia, tervaa/terva-aineita, D3-vitamiinin analogeja, A-vitamiinijohdannaisia, rikkiä tai keratolyyttisiä aineita, kuten salisyylihappoa.

Kortisoni

Psoriasiksen hoitoon käytettävät kortisonituotteet ovat useimmiten reseptilääkkeitä, joita käytetään tulehduksen pysäyttämiseksi. Kortisoni on erittäin tehokasta, mutta sitä ei saa käyttää pitkäaikaisesti tai rajoittamattomia määriä. Kortisoni hoitaa olemassa olevia tulehduksia. Se ei kuitenkaan vahvista ihon suojamekanismia, joten se ei anna suojaa tulehduksen uusiutumista vastaan.
Dermalex® Psoriasis hiuspohjageeli on hyvä vaihtoehto kortisonihoidolle. Sen avulla voi välttää haittavaikutukset, joita saattaa esiintyä kortisonin pitkäaikaisessa ja runsaassa käytössä. Kortisoni vähentää tulehdusta, kun taas Dermalex® Psoriasis hiuspohjageeli parantaa ihon omaa korjausmekanismia ja lievittää tulehdusta muodostaen samalla suojan ulkoisia ärsykkeitä vastaan.
Vaikeissa tapauksissa Dermalex® Psoriasis hiuspohjageeliä voidaan käyttää yhdessä kortisonin kanssa. Dermalex® Psoriasis hiuspohjageeliä voidaan käyttää itsenäisenä hoitomuotona lievien ja keskivaikeiden psoriasisoireiden hoidossa.

Dermalex® psoriasis hiuspohjageelin käyttö

  • Dermalex® Psoriasis hiuspohjageeliä suositellaan aikuisille ja 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Dermalex® Psoriasis hiuspohjageeliä levitetään 2 kertaa päivässä, aamulla ja illalla tai hiustenpesun jälkeen. Koska geeli on vesiliukoinen, sitä tulee levittää uudelleen vesipesun jälkeen.
  • Vaikeissa tapauksissa Dermalex® Psoriasis hiuspohjageeliä voi käyttää yhdessä kortisonin kanssa tulehduksen pysäyttämiseksi. Dermalex® Psoriasis hiuspohjageeli sopii käytettäväksi itsenäisenä hoitomuotona lievien ja keskivaikeiden psoriasisoireiden hoidossa.
  • Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos geeliä joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti haalealla vedellä.
  • Älä levitä geeliä avohaavoihin tai ihohalkeamiin.
Dermalex Psoriasis treatment results

Kliinisesti todistettu teho2

Dermalex® Psoriasis hiuspohjageelissä on muiden Dermalex-tuotteiden tavoin ainutlaatuinen koostumus ja se on ihotautilääkärien kliinisesti testaama2.

Dermalex® Psoriasis hiuspohjageelin käyttö vähensi psoriasiksen oireita keskimäärin 68 %:lla.2

2 Katalin N. PASI based clinical efficacy study of Dermalex® Repair Psoriasis topical cream, for the treatment
of Psoriasis vulgaris symptoms, in a mono-application therapy. 2006.

 

Hae pakkausseloste

Hae pakkausseloste