Dermalex® psoriasis -voide

Dermalex® psoriasis -kortisoniton

Psoriasikseen ei ole parantavaa hoitoa, mutta oireita voidaan lievittää, sairaus voidaan pitää hallinnassa ja ongelma-alueiden ulkonäköä parantaa.
Uusi Dermalex® Psoriasis on kortisoniton voide, joka ei vain lievitä psoriasiksen oireita, vaan estää sitä myös oireiden uusiutumista.

Dermalex Psoriasis Cream UK

Dermalex® psoriasis voide

60 g ja 150 g
Voide

Dermalex Psoriasis Cream UK

Miten dermalex® psoriasis eroaa perinteisistä hoitomuodoista?

Muut psoriasiksen hoitovoiteet

Dermalex® Psoriasis -voide on uusi, kortisoniton voide psoriasiksen hoitoon. Sen teho perustuu erilaiseen vaikutusmekanismiin. Dermalex® Psoriasis -voide voi sekä ehkäistä psoriasiksen aiheuttamaa tulehdusta että lievittää sitä suojaamalla ihoa ja aktivoimalla ihon omaa korjausmekanismia.
Tuote ei sisällä kortisonia, tervaa/terva-aineita, D3-vitamiinin analogeja, A-vitamiinijohdannaisia, rikkiä tai keratolyyttisiä aineita, kuten salisyylihappoa.

Kortisoni

Psoriasiksen hoitoon käytettävät kortisonituotteet ovat useimmiten reseptilääkkeitä, joita käytetään tulehduksen pysäyttämiseksi. Kortisoni on erittäin tehokasta, mutta sitä ei saa käyttää pitkäaikaisesti tai rajoittamattomia määriä. Kortisoni hoitaa olemassa olevia tulehduksia. Se ei kuitenkaan vahvista ihon suojamekanismia, joten se ei tarjoa suojaa tulehduksen uusiutumista vastaan.
Dermalex® Psoriasis -voide on hyvä vaihtoehto kortisonihoidolle. Sitä käyttämällä voi välttää haittavaikutukset, joita saattaa esiintyä kortisonin pitkäaikaisessa ja runsaassa käytössä. Kortisoni vähentää tulehdusta, kun taas Dermalex® Psoriasis -voide parantaa ihon omaa korjausmekanismia ja lievittää tulehdusta muodostaen samalla suojan ulkoisia ärsykkeitä vastaan.
Vaikeissa tapauksissa Dermalex® Psoriasis -voidetta voi käyttää yhdessä kortisonin kanssa. Dermalex® Psoriasis -voidetta voi käyttää itsenäisenä hoitomuotona lievien ja keskivaikeiden psoriasisoireiden hoidossa.

Dermalex® psoriasis -voiteen käyttö

  • Dermalex® Psoriasis -voidetta suositellaan aikuisille ja 14 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Dermalex® Psoriasis -voidetta levitetään 2-3 kertaa päivässä ja pesun jälkeen. Koska voide on vesiliukoinen, sitä tulee levittää uudelleen vesipesun jälkeen.
  • Vaikeissa tapauksissa Dermalex® Psoriasis -voidetta voi käyttää yhdessä kortisonin kanssa tulehduksen pysäyttämiseksi, mutta Dermalex® Psoriasis sopii käytettäväksi itsenäisenä hoitomuotona lievien ja keskivaikeiden psoriasisoireiden hoidossa.
  • Dermalex® Psoriasis -voidetta voi levittää sekä kasvoille että suuremmille ihoalueille.
  • Vältä kosketusta silmiin. Jos voidetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti haalealla vedellä.
  • Älä levitä voidetta avohaavoihin tai ihohalkeamiin.
Dermalex Psoriasis treatment results

Kliinisesti todistettu teho *

Dermalex® Psorisasis -voiteella on muiden Dermalex-tuotteiden tavoin ainutlaatuinen koostumus ja se on ihotautilääkärien kliinisesti testaama.

Dermalex® Psoriasis -voiteen käyttö vähensi psoriasiksen oireita keskimäärin 68 %:lla.2

 

Dermalex Psoriasis treatment results

Hae pakkausseloste

Hae pakkausseloste

* Katalin N. PASI based clinical efficacy study of Dermalex® Repair Psoriasis topical cream, for the treatment
of Psoriasis vulgaris symptoms, in a mono-application therapy. 2006.