Usein kysytyt kysymykset

Dermalex® rosacea

Miten Dermalex® voide rosacean ja couperosan hoitoon -tuotetta käytetään?

Dermalex®voide rosacean ja couperosan hoitoon -tuotetta levitetään 2 kertaa päivässä, aamulla ja illalla.

Älä levitä voidetta avohaavoihin tai ihohalkeamiin. Vältä myös tuotteen joutumista silmiin tai kosketusta sukupuolielinten kanssa. Jos voidetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti haalealla vedellä.

Kuinka nopeasti hoito vaikuttaa?

Kliiniset testit ovat osoittaneet, että Dermalex®voide rosacean ja couperosan hoitoon vähentää rosacean oireita, kuten ihon punoitusta, poskien punoitusta, näkyviä verisuonia ja kireää ja kuivaa ihoa 4-8 viikon hoidon jälkeen. Dermalex®-tuotteen sisältämä vihreä väriaine vähentääpunoitustavälittömästi.

Mitä Dermalex® voide rosacean ja couperosan hoitoon sisältää?

Dermalex®voide rosacean ja couperosan hoitoon sisältää kolmea aktiivista ainesosaa, jotka vaikuttavat eri tavoin.

Patentoitu Tri-solve®: muodostaa suojakalvon, joka auttaa palauttamaan ihon uloimman kerroksen (orvaskesi) normaalin paksuuden ja kosteuden.

UVA- ja UVB-suodatin: suojaa ihoa auringolta, joka on yksi rosacean riskitekijöistä.

Vihreä väriaine: peittää punoituksen, mikä vaikuttaa myönteisesti stressitasoon ja oireisiin.
Dermalex®voide rosacean ja couperosan hoitoon -tuotteen ikärajoitukset

Dermalex®voide rosacean ja couperosan hoitoon -tuotteen käytössä ei ole ikärajoituksia.

Sopiiko Dermalex® voide rosacean ja couperosan hoitoon käytettäväksi silmien ympärillä?

Dermalex®voide rosacean ja couperosan hoitoon -tuotetta voidaan käyttää silmien ympärillä, mutta suoraa kosketusta silmien kanssa tulisi välttää. Jos voidetta on joutunut silmiin, huuhtele huolellisesti haalealla vedellä.

Voiko Dermalex® voide rosacean ja couperosan hoitoon -tuotetta käyttää yhdessä aurinkosuojakertoimen kanssa?

Dermalex®voide rosacean ja couperosan hoitoon -tuotetta voidaan käyttää yhdessä muiden aurinkosuoja-aineiden kanssa. On kuitenkin suositeltavaa antaa Dermalex-voiteen imeytyä ennen aurinkosuoja-aineen levittämistä. Dermalex®voide rosacean ja couperosan hoitoonei kuitenkaan korvaa tavallista aurinkovoidetta voimakkaassa auringonvalossa.

Sopiiko Dermalex® voide rosacean ja couperosan hoitoon käytettäväksi meikin alla?

Kyllä, Dermalex®voide rosacean ja couperosan hoitoon -tuotteen käyttöön meikin alla ei ole olemassa rajoituksia.

Soveltuuko Dermalex® voide rosacean ja couperosan hoitoon käytettäväksi yhdessä tavallisen päivä- ja yövoiteen kanssa?

Kyllä. Dermalex®voide rosacean ja couperosan hoitoon -tuotetta voidaan käyttää yhdessä päivä-/yövoiteen kanssa, mutta Dermalex®voide rosacean ja couperosan hoitoon tulee levittää ennen toista voidetta. Dermalex®voide rosacean ja couperosan hoitoon toimii kuitenkin myös itsenäisenä tuotteena, koska se sisältää kosteutta sitovaa trehaloosia.

Soveltuuko Dermalex® voide rosacean ja couperosan hoitoon käytettäväksi yhdessä muiden lääkeaineiden kanssa?

Keskustele omalääkärisi, iholääkärin, apteekkihenkilökunnan tai jonkun muun asiantuntijan kanssa ennen kuin käytät Dermalex®voide rosacean ja couperosan hoitoon -tuotetta samaan aikaan muiden rosacea-hoitojen kanssa. Useiden tuotteiden/lääkkeiden samanaikainen käyttö saattaa lisätä haittavaikutusten riskiä.

Tarvitaanko Dermalex® voide rosacean ja couperosan hoitoon -tuotteen käyttöön diagnoosia?

Diagnoosia ei tarvita, koska tuotteet eivät sisällä lääkkeiksi määriteltyjä aineita ja niitä myydään ilman reseptiä.

Soveltuuko Dermalex® voide rosacean ja couperosan hoitoon raskaana oleville tai imettäville?

Dermalex®-tuotetta ei ole testattu raskaana olevilla ja imettävillä. Suosittelemme, että raskaana olevat ja imettävät keskustelevat lääkärin kanssa ennen Dermalex®-tuotteen käyttöä. Ei ole kuitenkaan syytä epäillä, että Dermalex® olisi haitallinen.

Onko tuotteella mahdollisia haittavaikutuksia?

Tuotetta ei tule käyttää, jos on allerginen joillekin ainesosista. Keskeytä hoito välittömästi, jos kärsit pitkäkestoisesta ihoärsytyksestä tai saat allergisen reaktion.

Mitä pakkauskokoja tuotteesta on saatavana?

30g

Dermalex® voide rosacean ja couperosan hoitoon -tuotteen säilytys

Dermalex®-tuotetta säilytetään lasten ulottumattomissa huoneenlämmössä (alle 25°)

Mitä rosacea ja couperosa ovat?

Rosacea on tulehduksellinen ihosairaus. Aknen tavoin finnit ovat alueilla, joilla on talirauhaisia/karvatuppeja. Monilla rosaceasta kärsivillä on myös couperosa, mikä merkitsee sitä, että iho punoittaa katkenneiden ja ulkoisten ihosuonten vuoksi ja tuntuu kireältä ja ärsyyntyneeltä. Rosaceaa esiintyy useammin henkilöillä, joiden iho punoittaa helpommin lämmölle ja stressille altistuessaan. Aurinko ja auringon vaurioittama iho ovat tärkeitä riskitekijöitä ja rosacea on myös yleisempi vaaleaihoisten keskuudessa. Perinnöllisyys saattaa aiheuttaa sairautta eri määrissä.

Mitkä rosacean oireet ovat?

Sairaus muistuttaa tuttua teini-iän aknea, mutta eroaa siitä monin tavoin. Sekä akne että rosacea saattavat aiheuttaa punaisia kyhmyjä ja toisinaan jopa märkärakkuloita. Rosaceassa henkilöllä ei kuitenkaan ole mustapäitä kuten aknessa. Lisäksi rosaceaa esiintyy etupäässä kasvojen keskeisissä osissa, kun taas aknea esiintyy koko kasvoissa ja usein myös rinnoissa ja selässä. Näillä sairauksilla ei ole yhteyttä toisiinsa.

Potilas kärsii aluksi epämääräisestä punoituksesta ongelma-alueella ja ajan myötä alueelle ilmestyy useita pieniä punaisia ja ulkoisia (kapillaarisia) verisuonia, jotka luovat punaiset posket ja punaisen nenän. Monet yhdistävät tämän virheellisesti alkoholin liikakäyttöön, mikä saattaa nolostuttaa ja tuskastuttaa sosiaalisissa tilanteissa. Joskus miesten vaikeat rosacea-oireet saattavat aiheuttaa muhkuraisen ja möykkyisen nenän, niin sanotun rinofyyman, joka johtuu talirauhasten voimakkaasta kasvusta.

Mitä Dermalex® voide rosacean ja couperosan hoitoon on ja mihin sitä käytetään?

Dermalex® voide rosacean ja couperosan hoitoon on uusi antibiootiton tuote rosacean ja couperosan hoitoon. Se vähentää rosacean oireita, kuten ihon punoitusta, ihon kuivumista ja näkyviä verisuonia.

Dermalex® Repair voide rosacean ja couperosan hoitoon auttaa palauttamaan ihon suojatoiminnon ja suojaa ja rauhoittaa ihoa. Tuote sisältää auringolta suojaavan UV-suodattimen sekä vihreää väriainetta, joka peittää ihon punaisuuden välittömästi.

Kliinisesti testattu voide on helppo levittää, se tuoksuu hyvältä ja imeytyy tehokkaasti ihoon. Voidetta voidaan käyttää kasvojen ihon hoitoon niin usein kuin oireet vaativat ja se soveltuu pitkäaikaiskäyttöön.

Miten Dermalex® voide rosacean ja couperosan hoitoon vaikuttaa?

Oireita lievittävät patentoidun Tri-solve-tekniikan, UV-suodattimen ja rasvojen yhdistelmä. Dermalex®voide rosacean ja couperosan hoitoon jättää iholle myös suojakalvon oireiden uusiutumista vastaan.

Tri-solve®-tekniikka (Tuotteen sisältö: Trehaloosi, keramidit, kolesteroli ja vapaat rasvahapot) muodostavat suojakalvon, joka auttaa palauttamaan ihon uloimman kerroksen (orvaskesi) normaalin paksuuden ja kosteuden. Koska Dermalex®voide rosacean ja couperosan hoitoon sisältää UV-suodattimen, se tarjoaa lisäsuojaa oireiden uusiutumista vastaan (koska aurinko on merkittävä oireita aiheuttava ja pahentava tekijä). Pehmentävät aineet rauhoittavat ihoa ja vihreä väriaine tarjoaa välittömän kosmeettisen tehon, joka vähentää punoitusta.